Øynastua er stedet for de gode opplevelser – hele året.
Det romslige og velutstyrte utfartsstedet ligger i naturskjønne omgivelser, lett tilgjengelig og bare et halvtimes kjøretur fra Arendal og Grimstad.
Øynastua er renovert og modernisert. En ny kurs- og konferanseavdeling er innredet og alle soverom er nyoppusset – med plass til 30 overnattingsgjester. I kaféen kan man servere 50 personer og kjøkkenet er moderne og velutstyrt. I tillegg inneholder hytta en store og hyggelig peisestue og store dusj- og garderobeanlegg for damer og herrer.
Øynastua er med andre ord et ideelt sted for alle typer arrangementer – med eller uten overnatting.
Øynaheia er selve vinterparadiset for mange sørlendinger. Her kan du parkere på en ferdig brøytet parkeringsplass og spenne på deg skiene! Løypelaget sørger for fantastiske løyper i praktfullt terreng.
Øynastua er åpen hver helg i skisesongen – med nystekte vafler og varme pølser. For parkeringsbilletten får du forresten en kopp varm drikke i kaféen etter skituren!
Men Øynaheia er et praktfullt tur- og trimalternativ hele året. Vakker natur i skiftet mellom kyst og innlandsklima, spennende vann som inviterer til en kanotur, fiske eller et forfriskende bad.