Etter et hektisk år med omfattende renovering og oppussing kunne eierne av Øynastua 18. oktober invitere til uformell nyåpning av den populære storstua på Øynaheia.
Imponerte gjester fra dretten og det offentlige konstaterte at  «nye» Øynastua nå fremstår som  et moderne og attraktivt møtested for allsidig aktivitet året rundt.
Blant gjestene fra idretts- og friluftsliv, kommuner og media var  bl.a. skilegenden Reidar Andreassen, Årets Ildsjel i Norge, Trygve Bringsverd, og Erik Isager, formann i Silkeborg IF.

– Dette er absolutt et sted jeg kunne tenke meg å ta med meg barn og barnebarn til. Nå skal jeg hjem til Danmark og oppfordre flere til å ta turen hit, uttalte den joviale gjesten fra Arendals danske vennskapsby, som sammen med sin kone benyttet anledning til å overnatte på hytta i de norske bjerge.

Også kultur- og næringsrådgiver i Froland kommune, Ole Tom Tjuslia, var storfornøyd med Frolands delvis nye utfartshytte.

– Dette er et sted våre innbyggere nyter godt av, og kommunen vil støtte opp om tiltak og arrangementer her. Blant annet snakket vi nettopp om et årlig event hvor publikum får møte store skilegender, forteller han.

Klikk her og les Agderpostens reportasje.

Agderposten om Øynastua