Blant gjestene under nyåpningen av Øynastua var formannen i Silkeborg Idætsforening, Erik Isager. Sammen med sin kone Lise benyttet den joviale representanten fra Arendals vennskapsby anledningen til å overnatte på hytta i de norske bjerge. Under åpningen gratulerte Isager eierne med «nye» Øynastua og han sa bl.a. at det var «en unik dejlig oplevelse å nyde stedet». Han overrakte også flott gave, et bilde laget av en kjent Silkeborg-kunstner. Eierne takket for den flotte gaven  lovet at bildet skulle få en hedersplass i hytta.
– Dette er absolutt et sted jeg kunne tenke meg å ta med meg barn og barnebarn til. Nå skal jeg hjem til Danmark og oppfordre flere til å ta turen hit, sa Erik Isager, som også etter hjemkomsten har pratet varmt om Øynastua i idrettsmiljøet i Silkeborg.
I en julehilsen forteller han at han vurderer å ta med forretningsutvalget i Silkeborg IF til en weekend på Øynastua i det nye året.